VÝSTAVY 2014

15. a 16.2. se pořádal pražský Felis Club mezinárodní výstavu v Praze v hotelu Olympik Tristar.
Této výstavy se zúčastnilo 5 Hokamáčků.
Za nejmladší koťata to byla exotická Unica Stella. Byla na výstavě prvně a chovala se vzorně. Získala krásný posudek, porazila velkou konkurenci, německé perské kotě a byla nominovaná do BIS. Je to krásný start do výstavní kariéry. Tato kočička bude mít svůj nový domov v chovatelské stanici PERENIA, CZ. Věřím, že z ní budou mít noví majitelé radost.

Za dospělé kočky bojovala perská IC.Fleur White Lady. Získala titul CAGCIB a byla nominovaná do BIS. Tato kočička je Míši Kašparové. Míšo, dík za super přípravu a předvedení.

Druhou dospělačkou byla moje exotická tečka Ofélia. Udělala mi obrovskou radost. Ve svém věku 11ti měsíců získala po oba dny titul CAC a v neděli si vybojovala nominaci do BIS a stala se nejlepší kočkou kat. I. Zahájila tak skvělým startem svoji výstavní karieru.

    
Za dospělé kluky se zúčastnil vybělený Charmíček manželů Hejdových. Po oba dny získal titul CACS a byl nominovaný do BIS. Je to má bílá láska a mám z jeho úspěchů velkou radost! Péťo, moc děkuji za jeho vzornou údržbu!

Za kastrované kočky se zúčastnila perská Florance Jarušky Součkové. Po oba dny se stala vítěznou kastrátkou.
Jaruško, moc dík.

Tato výstava se mi moc líbila, byl to příjemně strávený víkend.


18. a 19.1. se konala mezinárodní výstava v pražském hotelu Diplomat. Zúčastnilo se jí 7 Hokamáčků a byli úspěšní nad mé očekávání, pohárů byla přímo velká úroda :-)
Za starší koťata bojovala ve velkém počtu Palomka manželů Hejdových. Byla tam pouze v neděli. Byla nominovaná do BIS a vyhrála ho! Je to již její 6. vítězství, má již titul JW.
Za dospělé kočky se zúčastnily hned 3.
Moje exotická Agness, po oba dny získala titul CAGCIB a vybojovala si nominaci do BIS. V neděli tak splnila podmínky pro získání titulu GRANDINTERCHAMPION.
Druhou kočkou byla také exotická Ensy Jarušky Součkové. Po oba dny získala titul nejvyšší CACS.
Poslední dospělou kočkou byla perská Fleur Míši Kašparové. Byla tam jen v sobotu, získala titul CAGCIB a byla nominovaná do BIS a vybojovala si vítězství!

Další Hokamačkou v kategorii kastrátů byla perská Florance Jarušky Součkové, po oba dny vyhrála BIS.
Za dospělé kluky bojoval perský Charmík Pavla a Péti Hejdových, po oba dny získal titul CACS a byl nominovaný do BIS. Vítězství mu ale po oba dny sebral druhý Hokamák exotický tečkovaný Elf.
Posledním Hokamáčkem byl v dospělých kocourech právě tečkovaný Elfík Jany Klierové. Ten je již SUPREMECHAMPION, tak mohl získat pouze čestnou cenu, ale vyplatilo se mu to. Po oba dny vyhrál BIS. Elf je obrovský kocour s velikánskou hlavou, jeho tečky září na dálku, je to méně časté zbarvení a to se posuzovatelům líbilo. :-)

V neděli se konala soutěž perských a exotických koček, každý posuzovatel vybral jednoho svého favorita. Do této soutěže byli vybráni malá Palomka, Charmík a Elfík. Každý z nich dostal krásný pohár :-)

Moji Hokamáčci mi opět udělali velikánskou radost!:-) Moc děkuji jejich pánečkům za SUPER péči a nadšení, s kterým své miláčky vystavují. Jsme skvělá parta a budu se zase těšit na další výstavu, která bude opět v Praze, tentokrát v hotelu Olympik.


Hned první víkend v novém roce se konala mezinárodní výstava v Ostravě.
Zde zastupovali Hokamáčky manželé Hejdovi.
Za dospělé kluky se zúčastnil můj běloučký miláček Charmík. Dospěl již do řádné velikosti kocoura a pořádně mu narostl huňatý kožíšek, díky vzorné péči jeho paničky. :-) Ve veliké konkurenci si v sobotu vybojoval nominaci do BIS a po oba dny získal titul nejvyšší CACS.

Za starší koťata se zúčastnila Paloma Semi Sweet. Ta si přijela vybojovat vítězstvi v BIS. Chyběla jí dvě k získání titulu JW. K obrovské radosti mé a hlavně jejích pánečků se jí po oba dny podařilo vybojovat nominaci a zvítězit v BIS. Palomka tak získala titul JUNIORWINNER :-)


Moc děkuji Pétě a Pavlovi za super péči  a velkou trpělivost. V současné době je konkurence obrovská, o to mě získání titulu JW u Palomky těší ještě více!

V neděli se konalo předávání cen "NÁRODNÍM VÍTĚZŮM " v soutěži kočka roku 2013. Národním vítězem v dospělých chovných jedincích se stal náš velký chlupáč SC.Bárny Tabby Mág Hokami, JW.

    

Získal tak za 3 roky svého života všechna nejvyší ocenění, která byla možná! V roce 2011 získal titul JW a stal se nejlepším kotětem roku. V roce 2013 se stal SUPREMECHAMPIONEM a NÁRODNÍM VÍTĚZEM! Tímto moc děkuji Míše Kašparové za její vzornou péči o jeho dlouhou srst, která při jeho skvělé kondici, není vůbec snadná. Bárny je velkou chloubou mého chovu a pevně doufám, že zůstane v takové skvělé formě, aby se letos mohl zúčastnit světové výstavy u nás v Praze. :-)


Archiv rubriky výstavy:

Výstavy v roce 2023


Výstavy v roce 2022


Výstavy v roce 2021


Výstavy v roce 2020


Výstavy v roce 2019


Výstavy v roce 2018


Výstavy v roce 2017


Výstavy v roce 2016


Výstavy v roce 2015


Výstavy v roce 2014


Výstavy v roce 2013


Výstavy v roce 2012