VÝSTAVY 2016

29. a 30. 10. 2016 se konala WORLD CAT SHOW ve Vídni.

Tato výstava je pro nás kočkaře nejhlavnější a nejvyšší událostí v roce. Sejdou se tu nejkrásnější kočky z celého světa a také posuzovatelé z celého světa. Vystavit svoji kočku na světové výstavě je pro každého chovatele splněním snu.
Kočky Hokamačky se zúčastnily světových výstav celkem 5x.
V roce 2004 to byl kocourek SC. Bombi Red Tiger Hokami, CZ, DM, který byl nominovaný ve svém 1 roce a 3 měsíce do BIS. Byl to tenkrát obrovský úspěch prosadit se mezi staršími dospělými kocoury.
V roce 2007 se světové výstavy v Bratislavě zúčastnila moje strakatá SC. Chanel White Zampino Hokami, CZ, DM, které se také podařilo dostat do nominace do BIS.
V roce 2013 se světovky v polské Poznani zúčastnila Chanelky dcera tečkovaná NW. SC. Black Point Hokami, CZ, JW, která je Jany Klierové z Kralup nad Vltavou. Té stejné výstavy se také zúčastnil ještě NW. SC.Bárny Tabby Mág Hokami, CZ, JW a GIC. Teddy Red Bear Hokami, CZ Libušky Kittrichové z Prahy.
A této poslední světovky se zúčastnil můj nejmladší kocourek GIC. X-TREME RUBIN, JW. Měl mezi dospělými kocoury obrovskou konkurenci, brazilského kluka, fantastického.


O rozhodnuti posuzovatelky Kataríny Bálikové při výběru do BIS nebylo pochyb.

Brazilský kocourek byl druhým nejkrásnějším ve své kategorii. Můj Rubínek získal titul CACS a krásný posudek.
Byla jsem spokojená, ještě 2 tituly mu chybí a bude supremechampion, což je nejvyšší možný titul.
Co více bych si mohla přát.

Příští rok bude světová výstava v Amsterodamu a když nám to zdraví a finance dovolí, ještě jednou bychom se s Rubínkem chtěli zúčastnit.

Večer jsme s přáteli strávili ve Znojmě ve sklípku při skleničce skvělého vínka, užili jsme si to dokonale.
Svátek všech kočkařů se mi moc líbil . Mám se zase celý rok na co těšit .


26.a 27. března se konala mezinárodní výstava v Bojkovicích na zámku Světlov, která byla vyhlášena ve znamení strašidel.

Také se večer konal galavečer, kde byli vyhlášeni národní vítězové za rok 2015.

Tuto výstavu pořádala ZO Zlín. Byla to za poslední dobu nejlépe zorganizovaná výstava! Panovala zde velice přátelská atmosféra, kočky na posouzení jsme nosili v maskách, posuzovatelé byli také v maskách, užili jsme si spoustu legrace, byly to příjemně strávené 2 velikonoční dny.


O galavečeru ani nemluvě, stoly se zde prohýbaly pod velkým množstvím různých dobrot. Na oslavu národních vítězů byl upečený nádherný třípatrový dort s fotografiemi vítězných koček.

Zkrátka užili jsme si to všichni moc! ZO Zlín patří velké uznání a dík, výstava neměla chybu!
Zúčastnili se:
GIC. X-TREME RUBIN, JW, získal oba dny titul nejvyšší CACS

IC.Vanessa Blue Star Of Taiza, JW, získala oba dny titul CAGCIB, byla nominována do BIS.

Eleonore Charm Hokami.CZ, JW, získala oba dva dny titul CAC
Za koťata 7-10 měsíců se zúčastnily mé dva odchovy. Exotická Hilla Blue Doll a také exotický Chullio Silver Point. Obě mimča mi udělala radost, obě byla nominována do BIS. Tito exoťáčci patří MVDR. Ivetě Palátové, moc jí děkuji za vzorné předvedení.

Na tuto výstavu budeme všichni dlouho vzpomínat, skvěle jsme se pobavili, užili si spoustu legrace a tak by to mělo být! Budeme se těšit zase za rok, když to bude jen trochu možné, moc rádi se s Hokamáčky zúčastníme.


13. února pořádala mezinárodní výstavu pražská 1.OK v Praze 6, Řepích.
Této výstavy se zúčastnilo 6 Hokamáčků.
Za koťata 7-10 m. to byly Rubínkovi dětičky, jeho věrná kopie Christian Princ Hokami,CZ, jeho bráška Charlie Zig Zag Hokami,CZ a sestřička Indiana Magic Hokami,CZ.

Chrise porazil ve výběru do BIS bílý perský kluk, byl opravdu sněhobílý a to paní posuzovatelka považovala za prioritu.
India boj ve výběru do BIS vyhrála, porazila velkého perského krémového vana.
Udělala mi obrovskou radost, neboť peršan pod svojí srstí zamaskuje ledacos, exotka neschová nic, musí být dokonalá.
Třetí kotě 7-10 m. Charlie byl nejúspěšnější, vyhrál BIS a stal se tak nejlepším kotětem ve své kategorii, gratuluji Adélce Podzemské, které tento malovaný kluk patří.

Chriss a India jsou Mirky Křížové, také jí děkuji za vzornou péči, miluje je z celého srdce a je to na jejich chování znát. Mám velkou radost, že se tyto 3 dětičky mají dobře a že je mohu vidět na výstavách a sledovat jejich úspěchy
Za kocoury se zúčastnil můj výstavní harcovník X-Treme Rubin. Získal poslední titul CAGCIB a splnil tak podmínky pro získání titulu GRANDINTERŠAMPION. Je to mladý kocourek a má na výstavách spoustu úspěchů, dělá mi jen radost!
Za dospělé kočky se zúčastnila moje Very Nice Faustia Hokami, která získala poslední titul CAC a stala se tak CHAMPIONKOU.
Druhou mojí kočkou byla Vanesska Blue Star Taiza, která získala poslední titul CACIB, stala se tak INTERCHAMPIONKOU, vybojovala si nominaci do BIS a stala se nejlepší kočkou kategorie l.

Mám z úspěchů svých odchovů radost, je to hnací motor k dalšímu pokračování v chovu. Někteří "kočkaři " mi to evidentně nepřejí, ale na to jsem si již zvykla, každý má stejnou možnost! Máme svoji partu Hokamáčků a mám jejich majitele ráda! A moc jim děkuji za vzornou péči!

5. února jsme se s Rubinkem zúčastnili výstavy v polské Wroclawi.
Byla to velká výstava s velkou konkurencí. Avšak vládla zde příjemná, přátelská atmosféra i jsme se za klecemi zasmáli. Vedle nás byl polský národní vítěz činčilák, překrásný.
Pochválila jsem ho jeho paničce a ona nás pak celou výstavu skvěle bavila.
Rubínek získal titul CAGCIB, ve výběru do BIS porazil velikého ragdola a byl nominovaný.
Měla jsem z toho velikou radost.


Archiv rubriky výstavy:

Výstavy v roce 2023


Výstavy v roce 2022


Výstavy v roce 2021


Výstavy v roce 2020


Výstavy v roce 2019


Výstavy v roce 2018


Výstavy v roce 2017


Výstavy v roce 2016


Výstavy v roce 2015


Výstavy v roce 2014


Výstavy v roce 2013


Výstavy v roce 2012