VÝSTAVY 2020

Dne 26. a 27. září se konala poslední výstava v tomto roce v Praze ve sportovní hale Hagibor. Tato výstava bude historicky nezapomenutelnou. Konala se pouze v malém počtu koček i vystavovatelů, všichni jsme museli mít po celý den na obličeji roušky. Klece byly postaveny po dvou s dvoumetrovým rozestupem. Kočky mohly být naštěstí bez roušky :). Návštěvníkům nebyl vstup povolen. Byla to letos poslední výstava před vyhlášením nouzového stavu, kdy byly již všechny tyto akce zakázané. Přesto se nám všem moc líbila a děkuji pořadatelům, že i přes těžké podmínky, výstavu uspořádali.

Za dospělé kocoury se opět zúčastnili moji dva exotičtí kluci Cody a Zino. Cody splnil podmínky pro získání titulu CHAMPION a byl nominovaný do BIS. Zino získal titul CACS.

Za dospělé kočky se zúčastnila Zoe, která po oba dny získala titul CAGCIB




Všichni jsme si to moc užili, dobili jsme energii asi na hodně dlouho. Kdo ví, kdy Covidová doba skončí, jestli se vůbec nějakých výstav dočkáme. Mě ty výstavy moc chybí, kočkám už asi méně.

Přeji všem milovníkům koček, ale i všech zvířat klidné Vánoce v rámci možností, hlavně to zdraví, nepodlehněte žádné nemoci. Ať jste Vy i Vaši čtyřnozí parťáci celkově FIT!!!

Dne 5.a 6. 9. se konala mezinárodní výstava v Karlových Varech.
Byla to jubilejní 50. a 51. výstava Klubu koček Karlovy Vary.
Do poslední chvíle to bylo napínavé, neboť nebylo jisté, zda vzhledem k opatření díky Covidu, výstava bude. Nakonec to vše dopadlo OK a my jsme jeli po 3/4 roční pauze opět na výstavu. Byla sice zvláštní, mohlo nás být pouze 50 vystavovatelů, klece byly uspořádány do 2 velkých kruhů, abychom měli co největší rozestupy. Prodejní stánky byly jen ty nejnutnější, občerstvení omezené. Přesto jsme byli všichni moc rádi, že se zase vidíme. Byla to výstava velice poklidná a přátelská. Byl to tak dlouhé přestávce balzám na duši.

Zúčastnili se za dospělé kocoury ve třídě nejvyšší GIC. Zino Princ Taiza, který získal po oba dny titul CACS a byl nominovaný do BIS, také oba dny.

Druhým kocourem byl mladý Cody Silver Love ,JW. Teprve začínal svoji chovnost, získal po oba titul CAC, byl nominovaný do BIS, stal se nejlepším z celé kategorie I., a byl BOB 4.
BYLO TO JAKO KRÁSNÝ SEN!


Za dospělé kočky se zúčastnila IC.Zoe Magic Doll, která po oba dny získala titul CAGCIB, byla nominovaná do BIS a stala se nejlepší dospělou kočkou ve své kategorii.

Udělali mi ti moji kočičáci velikou radost! Vyhráli jsme spoustu krásných věcí, za které děkujeme pořádajícímu klubu. Výstavu v K. Varech jsme nikdy nevynechali, vždy jsme se moc rádi zúčastnili, škoda, že jsme se dověděli, že je to poslední jejich výstava. Všechno jednou končí, něco jiného zase začíná.......

Děkuji pořadatelům za krásně strávený víkend, ráda jsem všechny po dlouhé pauze viděla!


V tomto roce jsme se zatím nemohli žádné výstavy zúčastnit, neboť epidemie COVID 19 nám překazila všechny výstavní plány, výstavy byly zakázané.
Když vše dobře dopadne, máme v plánu se zúčastnit mezinárodní výstavy v Karlových Varech, která se bude konat 5.a 6.9.2020.

Už se moc těšíme, snad vše klapne.


Archiv rubriky výstavy:

Výstavy v roce 2023


Výstavy v roce 2022


Výstavy v roce 2021


Výstavy v roce 2020


Výstavy v roce 2019


Výstavy v roce 2018


Výstavy v roce 2017


Výstavy v roce 2016


Výstavy v roce 2015


Výstavy v roce 2014


Výstavy v roce 2013


Výstavy v roce 2012